Новий мінівен Toyota, який буде більшим за Lexus LM, показали на перших зображеннях

0
964

Toyota не відмовляється від існуючої лінійки мінівенів навіть попри те, що попит на такі автомобілі вже не настільки високий, як раніше. Цього літа компанія представила четверту генерацію знаменитого Alphard, разом з яким відбувся дебют його брата-близнюка Vellfire третьої генерації.

У перспективі до них приєднається новий Odyssey (наприкінці 2023 року), а 2024 року з’явиться зовсім новий розкішний мінівен, назва якого поки що засекречена. Яким може виявитися дизайн такого автомобіля, а також розміри показали та розповіли інсайдери з японського порталу «BestCarWeb».

Як основа для новинки має виступити модель GranAce, яку не можна назвати преміальною, оскільки вона побудована з огляду на комерційну складову.

Головна відмінність нового вена Toyota (на рендері вище) від родича стане розкішний екстер’єр з великою кількістю хрому, а також інтер’єр, який повинен розташувати машину на вершині лінійки MPV-моделей марки.

Автомобіль отримає довжину 5,3 метра, а також ширину і висоту 2 метри. Розміри новинки виявляться настільки значними, що перевершать Lexus LM і будуть порівняні з довгобазними Mercedes-Benz V-Class.

Як силова установка для машини має виступити 3,5-літровий бензиновий V6 з подвійним турбонаддувом, що видає 415 кінських сил. Зв’язку йому складе електромотор на 180 л.

Передбачувана ціна найбільшого та розкішного мінівена Toyota – від 8 до 10 мільйонів ієн або 4 мільйони 950 – 3 млн гривень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!