Opel випустить електричний кросовер з ціною 25 тисяч євро

0
269

Компанія Opel слідує за іншими світовими автовиробниками та поступово переводить свій модельний ряд на електротягу. Але в гамі марки знайдеться місце і для нових моделей, одна з яких повинна з’явитися в найближчі роки і скласти конкуренцію таким електричним моделям як: Citroen e-C3, Renault 5, Fiat Panda, Kia EV2, а також VW ID.1 і VW ID.2.

Інформацію про те, що Opel готує новий електричний кросовер, підтвердив генеральний директор компанії Флоріан Хютль, заявивши, що в лінійці бренду залишається ніша для моделі невеликого розміру, яка розташується на сходинку нижче за Corsa.

На опублікованому рендері незалежними дизайнерами «CarsCoops» (зображення нижче) машина постала у фірмовому стилі Opel, але з вузькими фарами, як такою відсутньою радіаторною решіткою, замість якої встановлена ​​накладка, що імітує її, а також рельєфним бампером і капотом, розділеним.

За інформацією інсайдерів, машина вже перебуває у розробці. Як платформа для неї задіяна архітектура STLA Small.

Технічної інформації про автомобіль поки що немає. Натомість відома її попередня ціна. Передбачається, що за машину проситимуть близько 25 тисяч євро.

Це приблизно та сама сума, в яку хочуть вкластися майбутні конкуренти цієї моделі Opel, такі як Renault 5 та VW ID.2.

У продаж новинка надійде ближче до 2026 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!