Найшвидша версія Suzuki Swift з’явиться у 2024 році: перші зображення

0
390

Компанія Suzuki вже показала, як виглядатиме в новому поколінні її популярний компакт Swift, продемонструвавши екстер’єр концептуальної машини як на офіційних зображеннях, так і наживо на виставці Japan Mobility Show 2023.

При цьому про «оспортивлену» версію цієї моделі офіційної інформації поки не було. Але її вдалося «розкопати» інсайдерам з японського порталу «BestCarWeb», які супроводжували ці дані ще рендерними зображеннями машини.

Як повідомляють журналісти з «Країни сонця, що сходить», офіційний дебют Suzuki Swift Sport запланований на весну 2024 року. Машина з’явиться вже після того, як простий “Свіфт” надійде у продаж.


Передбачається, що такі компакти отримають злегка доопрацьований дизайн у порівнянні зі звичайним хетчбеком, обзавівшись оспортивленим бампером, спідницями, великим спойлером та рядом атрибутів в інтер’єрному декорі.


Загальні габарити моделі будуть збережені, але ширина спорт-версії Swift досягне позначки 1750 мм (+55 мм до звичайної моделі).

Під капотом автомобіля має розташуватися новий високоефективний силовий агрегат, зв’язку якому складе не безступінчаста коробка передач, як у простому «Свіфті», а «механіка».

Передбачається, що як цей двигун виступить м’яко-гібридна установка на базі 1,4-літрового турбомотора, потужність якого не розкривається. Привід, як і раніше, буде лише переднім.

Як попередня ціна на Swift Sport в Японії називають цифру в 3,5 мільйона ієн.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!