Головна Авто Новому кросовера Alfa Romeo знайшли ім’я: Milano

Новому кросовера Alfa Romeo знайшли ім’я: Milano

0
273

Італійський автовиробник має намір назвати свій новий кросовер Milano. Ранні припущення про можливу назву Brennero не підтвердилися, натомість обрано культове ім’я, під яким в кінці 80-х – початку 90-х років минулого століття в США продавався задньопривідний седан Alfa Romeo з 75. Новий Milano буде являти собою спортивну міську модель» (Sport Urban Vehicle, SUV), з якою марка повернеться в B-сегмент європейського ринку. Презентація Alfa Romeo Milano запланована на квітень 2024 року і, природно, відбудеться в Мілані.

В ієрархії Alfa Romeo новому автомобілю відведено місце на рівні нижче моделі Tonale, що говорить про більш доступну ціну. Milano стане першим серійним електромобілем італійської марки, проте також буде доступною гібридна версія. Технічно новинка буде близька до Jeep Avenger і Fiat 600.

Відомо, що Milano базуватиметься на платформі STLA Small (CMP/eCMP). Електричний варіант, ймовірно, буде оснащений одним електромотором потужністю 156 кінських сил і батареєю на 54 кіловат-години, що забезпечує 400 кілометрів автономності. Однак також є чутки про повнопривідну модифікацію з двома електромоторами. Гібридна версія, можливо, буде адаптована з Fiat 600 і включить «турботрійку» 1.2 Puretech і електромотор, вбудований в роботизовану коробку передач.

Виробництво електричних і гібридних кросоверів Milano планується на заводі Stellantis в Польщі, тому місце, де збираються споріднені Jeep Avenger і Fiat 600.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.