Нове покоління спорткара Toyota GR86 показали на перших зображеннях

0
122

Актуальна, друга за рахунком генерація спорткупе Toyota GR86 з’явилася 2021 року, але найближчими роками перейде до наступного покоління. Близнюк Subaru BRZ може отримати повністю новий дизайн, а також трохи змінити технічне оснащення. Як він виглядатиме, розкрили незалежні дизайнери з японського порталу «BestCarWeb».

Автомобільні художники з «Країни сонця, що сходить» опублікували рендери Toyota GR86 3 генерації.

На них японський спорткар пережив серйозну пластичну операцію, отримавши зовсім іншу передню частину, що ріднить його з автомобілями сімейства Crown.

Купе дісталися вузькі дворівневі фари, широкі решітки радіатора, а також рельєфний бампер, інший капот, крила, боковини, багажник і задні ліхтарі.

За інформацією інсайдерів, машина стане більшою. Її довжина збільшиться до 4,4 метрів, а ширина досягне 1,8 метра. Крім того, для автомобіля можуть передбачити новий “візок”, а його “начинка” буде замінена на гібридну.

Як один з варіантів називається силова установка на базі 1,6-літрового бензинового турбомотора, потужність якої складе від 320 до 330 кінських сил.

Інформації про те, на що чекати від клону Toyota GR86 в особі Subaru BRZ поки немає, але не виключено, що він знову виявиться технічною копією «Тойоти».

Щодо дебюту третього покоління GR86, то він запланований на 2025 рік.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!