Названо 7 компактних кросоверів з дуже надійними двигунами

0
6286

Як відомо, двигун – це серце будь-якого автомобіля. І як він надійний, так само можна вважати міцним саму машину. Іспанські журналісти склали ТОП-7 моделей, які мають найбільш безпроблемні двигуни. Як сегмент, у якому проводилося дослідження, було обрано популярний клас компактних кросоверів.

Mazda CX-5

У подібних рейтингах автомобілі японських брендів завжди знаходяться на лідируючих позиціях і цей ТОП не став винятком. Все завдяки його лінійці двигунів, що складається з 2- та 2,5-літрових атмосферних бензинових моторів, які за десятиліття показали себе тільки з хорошого боку.

Honda CR-V

Ще один представник автопрому з «країни сонця, що сходить», який здатний забезпечити своєму власнику відсутність технічних проблем з двигунами протягом сотень тисяч кілометрів.

Безвідмовність 2- та 2,4-літрових «атмосферників» у випадку з CR-V не піддається сумнівам, як і загальна надійність самого автомобіля, яку авторитетне видання «J.D.Power» оцінює у 83 бали зі 100.

Volkswagen Tiguan

Один із бестселерів компанії VW як загалом, так і в сегменті SUV. І багато в чому це пов’язано з його моторною гамою, що складається з 1,4- та 2-літрових бензинових агрегатів, а також 2-літрового дизеля.

А ось із загальною надійністю цієї моделі все не так чудово, як із двигунами. Цей показник експерти «J.D.Power» оцінили у 77 балів зі 100, що є не найкращим, але й не відверто поганим значенням.

Lexus NX

Поява в цьому списку кросовера Lexus не дивна з огляду на те, що моделі цього суббренду Toyota завжди були еталонами в аспекті надійності. Основний похвали удостоївся 2,5-літровий мотор, що працює в парі з електричною системою.

Він здатний похвалитися невисокою витратою палива та відсутністю якихось серйозних «болячок». Що стосується загальної надійності NX, то вона становить 81 бал зі 100.

Kia Sportage

2- і 2,4-літрові бензинові мотори, а також дволітровий «дизель» у Kia Sportage зарекомендували себе як дуже надійні, що дозволило моделі зайняти в цьому ТОП почесне п’яте місце.

При цьому з точки зору загальної безвідмовності цей автомобіль є одним із лідерів у сегменті з показником 88 балів зі 100.

Subaru Forester

Бестселер Subaru, здатний забезпечити не тільки високий рівень загальної надійності (84 бали зі 100), але ще й похвалитися хоч і «опозитними», але міцними двигунами.

Toyota RAV4

Замкнув цей ТОП один з найбільш популярних кросоверів у світі, який крім високого рівня сукупної надійності (її оцінюють у 81 бал зі 100) має гідну лінійку двигунів.

Але окремо в ній іспанські журналісти виділяють гібридну силову установку, що не підключається, більше 200 кінських сил, яка крім відсутності технічних несправностей має ще й дуже низьку витрату палива.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!