Головна Авто Tesla Cybertruck зумів обігнати Lamborghini Urus у гонці по прямій

Tesla Cybertruck зумів обігнати Lamborghini Urus у гонці по прямій

1
1095

В останні роки електромобілі стали все більш затребуваними, при цьому Tesla Cybertruck виділяється як одна з моделей, що найбільш обговорюються в цій сфері. Нещодавно Carwow, британський автомобільний портал, провів змагання між Cybertruck та Lamborghini Urus з метою перевірки їх динамічних характеристик, і результати виявилися вражаючими.

На чверть милі Tesla Cybertruck переміг Lamborghini Urus, першим приходячи до фінішу у всіх заїздах. Час, за який Cybertruck подолав дистанцію, склав 11,2 секунд, тоді як Urus відстав на 1,1 секунд. Цей результат підкреслює, що електромобілі не тільки визнані екологічно чистими, але й мають вражаючу динаміку.

Одним із ключових факторів, що забезпечують високу швидкість Cybertruck, є його потужність та вага. Цей американський пікап оснащений трьома електродвигунами із загальною потужністю 845 л. (930 Нм), при вазі пікапа близько 3,1 тонн. У той час як Lamborghini Urus, з вагою 2,2 тонни, оснащений бензиновим чотирилітровим V8 потужністю 650 к.с. (850 Нм).

Крім того, суттєво різниться і ціна обох моделей. Tesla Cybertruck доступний за ціною близько $96 тис., тоді як Lamborghini Urus коштує $208 тис. для потенційного покупця.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.