Головна Авто Названий «Кращий автомобіль року» в Японії

Названий «Кращий автомобіль року» в Японії

0
220

Журі, що складається з 60 журналістів та автомобільних експертів, обирало з 34 моделей машин, що вийшли на ринок Японії в період з 1 листопада 2022 по 31 жовтня поточного року.

Десять фіналістів конкурсу «Найкращий автомобіль року» в Японії визначилися ще в жовтні, але боротьби між ними не трапилося: модель Toyota Prius п’ятого покоління здобула титул переможця з більш ніж дворазовою перевагою. Варто зазначити, що в рамках конкурсу скрізь домінували японські автомобілі.

Виграш моделі Toyota Prius пояснили революційним дизайном, поєднанням маневреності, а також швидкісних якостей. Друге місце тут зайняв BMW X1 (U11) і німецькому SUV дістався втішний приз — звання «Кращий імпортний автомобіль Японії» . При цьому найкрасивішим назвали кей-кар Mitsubishi Delica Mini , який загалом став лише п’ятим.

Те саме п’яте місце дісталося моделі Nissan Serena  – “Самому технологічному автомобілю Японії”. Пояснення тут просте: мінівен додали автопілот, який дає можливість пересуватися заміськими магістралями, прибравши руки з кермового колеса. Також однооб’ємник похвалили за курсову стійкість та продуману технологію e-Power з мотором 1.4.

У фінал конкурсу «Найкращий автомобіль року» в Японії вийшли Honda ZR-V, Toyota Alphard/Vellfire, Subaru Crosstrek, Abarth 500e , а також Volkswagen ID.4 та  Maserati Grecale , але нагород вони не здобули.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.