Експерти назвали поширені поломки автомобілів з найвищими витратами на ремонт

0
179

В автомобілі є кілька компонентів, поломка яких стане справжньою катастрофою для автовласника. І тому їх усунення вимагає дуже великих витрат. Іспанська компанія “Race” склала список несправностей, які обходяться водієві дуже дорого.

У своїх розрахунках вони орієнтувалися на середній легковий автомобіль C-сегмента, ціну нових запчастин для нього і вартість 65 годин робочого часу в розмірі 1 Євро.

Несправність коробки передач була виявлена в першому рядку цієї оцінки. В середньому в Європі за ремонт механічної коробки передач доводиться платити 7 тисяч євро, а за ремонт автоматичної – 11 тисяч євро.

Далі йдуть блок циліндрів (5300 Євро) і головка блоку циліндрів (5000 євро).

4-я позиція виявилася за зламаний інжектор, за заміну його на новий в майстерні доведеться заплатити близько 3900 Євро, а 5–я – за колінчастий вал – покупка і установка нового обійдеться автовласникові приблизно в 3300 євро. Це обійдеться вам у купу грошей.

2 тисячі 800 євро складе заміна турбіни для власника автомобіля, а 2 тисячі 500 євро доведеться заплатити за новий фільтр сажі (зі зняттям і установкою).

Завершує цей список несправність маховика. Заміна на новий обійдеться в 1600 євро, а також на шкоду кондиціонеру. В останньому випадку вам доведеться витратити близько 1500 євро разом з вартістю робіт по компресору і близько 1000 євро на випарник.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!