Kia розсекретила новий седан K5 та розкрила його ціну

0
587

Південнокорейська Kia провела плановий рестайлінг одного із своїх найпопулярніших автомобілів – седана K5. Актуальна версія цієї моделі дебютувала в 2019 році і через чотири роки потребувала оновлення, яке торкнулося не тільки її дизайну, а й технічного оснащення.

Перше, на що варто звернути увагу, це на передню частину кузова 4-дверки. Вона обзавелася іншими фарами складнішої форми, а також модернізованими блоками світлодіодних ДХО.


Змін зазнали також задні ліхтарі, яким додали щось на кшталт іклів, але при цьому позбавили традиційних штрихів, які об’єднували «галерочну» світлотехніку раніше.


Інші зовнішні доробки включили появу у K5 інших бамперів і колісних дисків. Крім них у машини з’явилася спеціальна версія Black Fit, прерогативою якої стало пластикове обваження по периметру кузова та власні «ковзанки».


Модернізацію внутрішнього оздоблення седана провели за канонами сучасних моделей Kia, наділивши машину здвоєним блоком екранів цифрової комбінації приладів та мультимедійної системи. Кожен із них має діагоналлю 12,3-дюйма.

Крім того, у седана з’явився сканер відбитка пальців, а також перероблена для кращої зручності бездротова система зарядки для смартфона.


У Kia заявляють, що інженери переналаштували підвіску K5 ​​і відтепер вона здатна демонструвати набагато більший комфорт, ніж у попередній моделі. При цьому версії з повним приводом у машини так і не з’явилося (зараз вона є лише у K5 для США).

Двигуни також залишилися колишніми: у Кореї це будуть 2- та 1,6-літрові бензинові агрегати на 160 та 180 «сил», а також газова «двушка» на 146 к.с. та простий гібрид на базі 152-сильного бензинового ДВЗ.

Цінник на новинку вже розкритий. На батьківщині за неї проситимуть від 27 мільйонів 840 тисяч он або біля 900 тисяч гривень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!