У Renault Duster з’явиться молодіжна крос-купе версія: перші зображення

0
1418

Близько тижня тому відбулася офіційна прем’єра нового покоління кросовера Renault Duster, який на низці ринків продається під брендом Dacia. Автомобіль сильно змінився зовні, а також пережив низку технічних змін.

Але, як виявилося, це не єдиний варіант “Дастера”, який пропонуватимуть покупцям. У цієї популярної моделі з’явиться версія крос-купе, призначена для молоді Південної Америки.

Напередодні дебютував новий концепт-кар Renault Niagara (колаж вище), який є провісником купеподібного виконання Duster для латиноамериканського ринку. Використовуючи його зображення незалежні дизайнери уявили, який вигляд матиме такий кросовер у реальності.

Судячи з підготовлених рендерів, купеподібний Duster помітно відрізнятиметься від своєї традиційної модифікації, призначеної для європейського ринку. Машині дістанеться передня частина кузова і корма, запозичені у прототипу Niagara.

Єдине, що збігатиметься з дизайном Duster, це боковини, та й то лише частково, оскільки крос-купе матиме похилу лінію даху.

Технічних подробиць про проект поки що немає, але відомо, що він буде побудований на платформі “Дастера” CMF-B, а також буде належати до сегменту C-SUV. Таким чином, машина має виявитися трохи більшою за простий Duster.

Як силову установку в ній можуть задіяти гібридний агрегат, що працює на базі ДВЗ і 48-вольтового стартер-генератора, а також електромотора, встановленого на задній осі.

Очікується, що прем’єра нового кросовера Renault в Латинській Америці відбудеться приблизно в середині наступного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!