Новий недорогий кросовер Mitsubishi викликав ажіотажний попит серед покупців

2
8127

У серпні відбулася прем’єра нового субкомпактного кросовера компанії Mitsubishi, який отримав назву XForce. Автомобіль призначений для продажу в сегменті B-SUV, який є одним із найбільш конкурентних на світовому ринку.

Незважаючи на те, що реалізація машини розпочнеться лише в листопаді, XForce вже встановлює рекорди за кількістю зібраних попередніх замовлень.


На момент прем’єри в серпні (на автосалоні в Індонезії) представники компанії Mitsubishi зібрали першу тисячу заявок на покупку нового кросовера, а сьогодні дилери в Південно-Східній Азії фіксують настільки високий інтерес до машини, що не впевнені, що головний офіс впорається із задоволенням попиту цей кросовер. При цьому офіційні ціни на машину ще не оголошені.

Нагадаємо, Mitsubishi Force є «паркетником», який за розмірами близький до популярного ASX. Його довжина дорівнює 4,4-метрів, ширина – 1,8-метрів, а висота – 1,6-метрів.

Однією з головних «фішок» моделі стане чи не найвищий кліренс у класі (близько 22 см).


Продавати новинку Mitsubishi збираються з півторалітровим бензиновим атмосферником (індекс 4A91) потужність якого складе 105 к.с., а момент, що крутить, дорівнюватиме 141 Нм. Асистувати йому доведеться безступінчастий варіатор і безальтернативний передній привод.


Прайс-лист на новинку обіцяють розкрити вже найближчими тижнями. У перспективі Mitsubishi XForce стане глобальною моделлю, отримає ліворульний варіант і в якийсь момент може дістатися, зокрема до російського ринку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!