Alfa Romeo несподівано розкрила назву свого майбутнього кросовера

0
101

Італійський автогігант Alfa Romeo опублікував загадкове коротке відео, що розкриває назву нового кросовера, який дебютує на початку 2024 року.

Відео супроводжується загадковою підписом” можливо, ми завжди це знали”, в той час як автовиробник натякає на можливу назву моделі Brennero B-сегмента.

Відео містить GPS-координати, 4 з яких особливо виділяються. Один посилається на музей Алесі, шосе бароко та Перевал Стельвіо, а четвертий безпосередньо пов’язаний з перевалом Бреннер. Цей перевал, що простягається від Стерцінга до Інсбрука, є одним з найнижчих в Альпах і важливим елементом італійського та австрійського ландшафту.

Новий кросовер Brenero стане першим електромобілем Alfa Romeo. Судячи з усього, модель була представлена на початку 2024 року і заснована на платформі, використовуваної Alfa Romeo Jeep Avenger і Fiat 600. Ці моделі спочатку були задумані як електромобілі, а також доступні з м’яким гібридним трициліндровим бензиновим двигуном.

Brenero стане першою з ряду моделей Alfa Romeo, які повністю відмовляться від двигуна внутрішнього згоряння. Компанія Stellantis раніше підтвердила, що наступне покоління Giulia і Stelvio також буде представлено у вигляді електромобілів. Крім того, для північноамериканського ринку розробляються великі електромобілі з незвичайним дизайном.

Розробка електромобілів демонструє стратегічний курс Alfa Romeo на стійку мобільність, і Brennero може стати першим з багатьох кроків у цьому новому напрямку для легендарного італійського бренду.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!