Головна Авто Hyundai почала продавати оновлений Tucson – фото

Hyundai почала продавати оновлений Tucson – фото

Hyundai Motor почала продавати у Південній Кореї оновлену версію компактного кросовера Tucson. Йому освіжили екстер'єр та інтер'єр, заодно покращили шумоізоляцію.

0
668

Дещо померклому на четвертому році виробництва кросоверу Hyundai Tucson надали новий імпульс — замінено передню бамперну групу, фари та ДХО. У задній частині іншої стала нижня частина бампера (сегменти протитуманних ліхтарів і заднього ходу стали більшими за площею).

Інтер’єр Hyundai Tucson перетворився на ще більше. На самий верх консолі перемістилися два збільшені до 12,3 дюйми монітори — бортова інформація та мультимедіа. Повітроводи салонного клімату переїхали у зворотному напрямку – під монітори. Навпроти переднього пасажира з’явилася широка полиця-уступ для різної дрібниці. Кнопки другорядних функцій із сенсорних стали фізичними, зміна температури роздільного клімат-контролю замість натискання кнопок тепер здійснюється контролерами, що обертаються.

На центральному тунелі новинки розташувався майданчик для бездротової підзарядки телефону. Пульт трансмісії у вигляді окремого важеля інтегрований у кермову колонку .

Велика робота зроблена з поліпшення ізоляції від шумів у новому Hyundai Tucson . Скло передніх дверей стало подвійним. Днище, ніші передніх коліс, задні стійки даху додатково покриті ізоляційними матами, застосовані нові матеріали для ізоляції середніх стійок. В основі стійок передньої підвіски додані демпфери.

На внутрішньому ринку, як і раніше, Hyundai Tucson пропонується з трьома варіантами силової установки: з бензиновим турбомотором 1,6 літра, дизелем 2,0 літра і у вигляді паралельного гібрида з бензиновим мотором 1,6 літра. Рестайлінговий Tucson корейцям пропонується за ціною від 27,7 млн ​​вон ( приблизно 800 тисяч гривень ), пізніше модель вийде на інші ринки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.