Електропікап Tesla Cybertruck отримав перший набір для тюнінгу

0
277

Ательє Unplugged Performance опублікувало зображення модернізованого пікапа Tesla Cybertruck. Тюнери створили для нього комплект аксесуарів, нові силові бампери та набір для збільшення дорожнього просвіту. Це перший набір модифікацій для електровантажівки, про який повідомляється публічно.

Основна конструктивна зміна, яку пропонує Cybertruck, — кіт для збільшення кліренсу, застосування якого доведе дорожній просвіт майже до 500 міліметрів.

Позашляховий функціонал електромобіля тюнери розширюють рахунок силового обвісу, що включає сталеві бампери і накладки на пороги, захист днища і 20-дюймові ковані коліса. Також пікап можна оснастити кришкою переднього багажника з карбону та посиленими гальмівними магістралями.

Серед запропонованих аксесуарів – додаткове світло, сендтраки, рейлінги на даху, висувний органайзер для багажника та підвіс для запасного колеса, яким можна укомплектувати задній бампер.

Частина розробок з’явиться у продажу до кінця цього року, решта — у першому кварталі наступного. Відомі деякі ціни. Наприклад, ліфт-комплект коштуватиме 9 995 доларів, бампери — 2 995 і 3 995 доларів, капот — 1 995 доларів, а набір колісних дисків оцінили в 1 798 доларів.

Пікап Cybertruck у його серійному вигляді компанія Tesla представила наприкінці минулого тижня. Для електромобіля запропоновані три силові установки з кількітю двигунів від одного до трьох, найпотужніша і найдорожча версія зможе прискорюватися до 60 миль на годину (96 км/год) за 2,6 секунди.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!