Головна Авто Вперше показано новий дешевий кросовер європейського виробника

Вперше показано новий дешевий кросовер європейського виробника

0
1061

Новий дешевий кросовер Citroen C3 Aircross готують до дебюту. На зображеннях у мережі вже можна вивчити зовнішність перспективної новинки, яка запропонує дуже практичний місткий салон.

Дизайн Citroen C3 Aircross 2024 модельного року ще не відкрито офіційно. Але сторонні дизайнери показали свій варіант на основі інформації, яка є зараз.

Зовнішність моделі виконали у сучасному стилі з усіма актуальними прийомами корпоративного стилю французького бренду. Автомобіль виглядає брутально та агресивно.

Дешевий кросовер Citroen 2024 модельного року завдовжки розтягнуть до 4,32 м. Просторий салон дозволить встановити третій ряд крісел та запропонувати модель у семимісцевій конфігурації.

Швидше за все, в рух новий Citroen C3 Aircross (назва ще може змінитися) наводитиме гібридна силова установка на базі бензинового турбомотора об’ємом 1,2 л потужністю 110 к.с., який працює в парі з 6-ступінчастою механічною КПП. Привод – передній.

Можливо, виробник запропонує електричну модифікацію із запасом ходу 200-350 км. Такий кросовер може коштувати близько 25 000 євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.