Всі переваги та недоліки нового Tesla Cybertruck – відео

0
48

Американський відеоблогер Маркес Браунлі (MKBHD) був одним із перших, хто опублікував огляд електричного пікапа Tesla Cybertruck. Ролик доступний на його каналі YouTube.

Браунлі зазначив, що кузов машини, виконаний із сталі, виявився дуже гладким, але при цьому схильний збирати відбитки пальців. Він також виділив просторий салон, величезні задній та додатковий передній багажники, наголосивши на місткості автомобіля.

Блогер особливо виділив три вбудовані розетки в Cybertruck: дві на 120 вольт і одну на 240 вольт. Він зазначив, що кермо машини повертається лише на 180 градусів, а на задньому дзеркалі з’явилися кнопки для керування передачами, що є нововведенням в автомобільному світі.

Також у Cybertruck вперше для автомобілів Tesla з’явилася фронтальна камера з широким кутом огляду. Браунлі відзначив деякі недоліки заднього огляду через дзеркала і рекомендував використовувати камеру для маневрування. Лобове скло, навпаки, оцінив як дуже велике, і завдяки короткій передній частині кузова водієві добре видно, що відбувається прямо перед колесами.

У результаті Браунлі підвів загальний висновок, зазначивши, що електричний пікап загалом схожий на інші моделі Tesla. Він також виділив деякі аспекти, такі як не дуже висока якість складання, зазори між деталями та деякий люфт.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!