Кросовер Honda Passport змінить покоління у 2024 році: що в ньому зміниться

0
84

У лінійці автомобілів Honda кросовер Passport (не плутати з рамним позашляховиком близнюком Isuzu Rodeo) з’явився в 2018 році, ставши чимось на кшталт укороченої версії 3-рядного «паркетника» Pilot.

У 2021 році машина пережила невелике перетворення, яке майже ніяк не позначилося на її дизайні, ні на технічній частині. Але настала черга зміни поколінь, а це означає, що незабаром на Passport чекає істотніша модернізація.


Які зміни можна чекати від наступної генерації японського позашляховика продемонстрували незалежні дизайнери з YouTube-каналу «Q Cars». У своїй роботі вони черпали натхнення з Pilot, що недавно пережив оновлення, а також тестових прототипів Passport, які вже півроку трапляються в об’єктиви фотошпигунів.


Судячи з викладених у Мережу рендерів, новий «Пасспорт» має придбати новий екстер’єр, який виявиться сумішшю вже вищеназваного Pilot і електромобіля Prologue.


У машини з’являться вузькі фари і широка радіаторна решітка, що набагато більше вписується в загальний дизайн, а також бампер складної форми, рейлінги на даху, пластиковий обвіс по периметру кузова і великі колісні диски.

Радикальні зміни чекають на машину та ззаду, де багатокутні задні ліхтарі замінять на широкі прямокутні блоки, а також перекриють п’яті двері, встановлять на бампер нову сріблясту накладку та замінять круглі патрубки вихлопної системи на прямокутники.


Як зміниться інтер’єр автомобіля на рендерах не показали, але всередині варто чекати як мінімум на появу нового «торпедо», цифрової комбінації приладів та іншого дисплея мультимедійної системи.

Машину побудують на тій же платформі, що актуальний Pilot, а це означає, що під капотом її розташується мотор V6 з індексом J35Y8. Його особливістю є відсутність VTEC і потужність 285 кінських сил (355 Нм).

Прем’єра нового Passport відбудеться наприкінці 2024 року. У продаж автомобіль надійде 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!