Стали відомі нові подробиці про Toyota Mini Land Cruiser

0
3167

Прем’єра нового покоління Toyota Land Cruiser відбулася на початку серпня цього року. У рамках цього заходу представниками японської марки було зроблено кілька цікавих заяв, згідно з якими сімейство позашляховиків «Ленд Крузер» у найближчому майбутньому буде розширено ще як мінімум однією моделлю, яка має виявитися дешевшою за актуальні «всюдиходи» з індексами 250 і 300.

Свіжими подробицями про цю новинку Toyota нещодавно поділилося індійське видання “IndianCarNews”, супроводживши інформацію комп’ютерною візуалізацією машини від “BestCarWeb”.

За даними інсайдерів, дебют Toyota Land Cruiser Mini відбудеться 2024 року. На японському ринку машину можуть назвати Land Hopper, оскільки це найменування вже зареєстроване у місцевих патентних органах.

Автомобіль буде зменшеною версією Land Cruiser 250 з традиційними елементами дизайну цієї моделі, включаючи круглі фари, а також запасне колесо на задніх дверях, яке більше не встановлюється в «Ленд Крузери».

Японські ЗМІ стверджують, що позашляховик спроектують на рамному шасі GA-F, яке лягло в основу машин 250-ї та 300-ї серії, позашляховика Sequoia, пікапів Tundra та Tacoma, а також нового Lexus GX.

Продавати автомобіль збираються як з двигунами внутрішнього згоряння (бензинові та дизельні агрегати), так і з гібридними силовими установками і навіть у суто електричній версії.

Довжина Mini Land Cruiser / Land Hopper складе 4,3 метра, ширина – 1,8 метра, а висота виявиться близько 1,9 метра. Таким чином, позашляховик виявиться близьким до популярного кросоверу Corolla Cross.

У продаж новинка «Тойоти» може надійти наприкінці 2024 – на початку 2025 року і пропонуватиметься не тільки в «країні сонця, що сходить», а й на інших, у тому числі ринках, що розвиваються.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!