У США назвали найкращий маленький кросовер у 2023 році

0
1622

Сегмент субкомпактних та компактних SUV є одним із найбільш конкурентних серед світових автовиробників, залишаючись чи не головним драйвером продажів останнім часом. Пропозицій у цьому класі дуже багато, а це означає, що вибір такого кросовера виглядає дуже непростим.

Допомогти в ньому вирішили журналісти американського видання «Motorbiscuit», які розкрили найкращий на думку його редакції маленький кросовер у 2023 році.

Найкращим невеликим «паркетником» у США вважають японський позашляховик Mazda CX-30. За словами авторів нотатки, в якій ця модель «Мазди» удостоюється похвали, CX-30 стабільно знаходиться на вершинах будь-яких респектабельних рейтингів. А ще це незаперечний лідер у своєму класі.

Серед якостей, які дозволяють йому бути кращим у своєму сегменті, називають відмінну керованість, кілька вдалих варіантів двигунів (на 191 і 227 к.с.), визначну економічність, а також наявність безлічі необхідних функцій допомоги водію, включаючи систему попередження про можливість лобового. зіткнення, автоматичного екстреного гальмування, попередження про виїзд з меж смуги, адаптивний «круїз» та багато іншого.

Крім того, CX-30 є володарем премії Top Safety Pick, а організація NHTSA надала йому 5-зірковий рейтинг безпеки.

Ще однією причиною, через яку найкращим невеликим кросовером був названий саме цей автомобіль Mazda, є його ціна. У США за машину просять від 22 тисяч 950 доларів до 35 тисяч 400 доларів, залежно від версії.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!