Електричний хетчбек Nissan Leaf набуде форми кросовера

0
604

Раніше цього місяця Nissan оголосила, що інвестує понад 2 мільярди євро у свій завод у Сандерленді, Англія. В даний час з конвеєра підприємства сходять Juke, Qashqai та електричний Leaf. Тріо й надалі там випускатиметься, але багато що зміниться. Наступні покоління Juke та Qashqai завжди будуть моделями з електричним приводом, так само, як і Leaf. Але на останню машину чекає серйозна модернізація.

Nissan докладно пояснює, звідки він черпає натхнення для створення нових електричних Juke, Qashqai та Leaf. Всі три нові електромобілі є похідними від недавніх експериментальних моделей. Для створення електричного Qashqai Nissan черпає натхнення із концепції Hyper Urban, яку бренд нещодавно показав у Токіо. Nissan Juke, який незабаром стане повністю електричним, також візуально базується на нещодавно представленому в Японії Hyper Punk Concept. Хоча Qashqai та Juke повністю оновлені, у формі кузова нічого не змінюється.

А що щодо Leaf? Бренд заявляє, що під час створення нового Nissan Leaf він черпає натхнення з концепції Chill-Out, показаної у 2021 році. Nissan Chill-Out Concept не був традиційним хетчбеком, яким був Leaf протягом двох поколінь, а більше схожий на позашляховик з досить крутою лінією даху.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!