З’явилися перші фото салону рестайлінгового седана Genesis G80

0
55

Прем’єра корейської преміальної 4-дверки Genesis G80 відбулася у 2016 році. З того часу автомобіль став бестселером марки і за своєю суттю дав назву новоспеченому бренду, оскільки спочатку цю назву використовували у Hyundai Genesis.

Три роки тому G80 перейшов у нове покоління, а тепер готується його рестайлінгова версія. Як виглядатиме її салон напередодні показали фотошпигуни із Сеула.

Знімки внутрішнього оздоблення нового Genesis G80 опублікувало місцеве видання The KCB. Автомобільним папараці вдалося заглянути всередину припаркованого тестового автомобіля, причому як на передній ряд, так і задній.

На передній панелі виявився добре помітний новий широкоформатний дисплей, який за своїм форм-фактором повторює 27-дюймовий OLED-екран, що дістався родинному кросоверу GV80. Він поєднує в собі тачскрін мультимедійної системи та цифрову комбінацію приладів.

Зміни всередині також повинні зазнати дверні карти, окремі елементи «торпедо», шайби управління трансмісією та режимами їзди плюс підлокітник на задньому ряду.

Нагадаємо, саме седан G80 є найбільш продаваним у лінійці Genesis. З 2016 року разом із його електричною модифікацією покупці придбали близько 390 тисяч 700 одиниць таких машин.

Офіційна прем’єра модернізованої 4-двері у Кореї відбудеться в середині наступного року. У Європі машина з’явиться не раніше кінця 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!