Isuzu випустить новий електричний пікап для світового ринку

0
201

Нинішній, 2023 рік, продовжує залишати значний слід у галузі електромобілів. По ходу нього багато автомобільних компаній дали зрозуміти про свої наміри щодо переходу на повністю електричну техніку в найближчі роки, а інші перебираються на екологічно чисті машини (гібриди), але також тримають в голові і сегмент чистих EV.

За свіжою інформацією, незабаром серед світових автовиробників, які приймають цей «зелений перехід», з’явиться ще один, який раніше вважався консервативним.

Напередодні головний операційний директор компанії Isuzu Сінсуке Мінамі на заході в Бангкоку заявив, що лінійка бренду може поповнитись повністю новим пікапам, який працюватиме на електриці.

Першим ринком для нього стане, зрозуміло Таїланд, де автомобілі «Ісузу» мають окремий попит.

Що цікаво, згодом машину планують продавати не лише у країнах Південно-Східної Азії, а й на інших ринках, включаючи європейський.

Подробиці про проект поки не розкриваються, але ходять чутки, що йтиметься про модель D-Max, яка буде переведена на повністю електричну платформу. Пікап отримає ємну тягову батарею та потужні електромотори.

Офіційний дебют дебютного масового електрокара Isuzu заплановано на 2025 рік.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!