Стали відомі найнадійніші автомобілі для покупки у 2023 році: список здивує

0
99

Надійність завжди була одним із головних пріоритетів для покупців як нових, так і вживаних автомобілів. Розібратися в тому, які машини можна вважати найбільш прийнятними в цьому плані станом на 2023 вирішили журналісти американського фінансового порталу «Yahoo.Finance». У своєму дослідженні вони спиралися на інформацію від авторитетного агентства JDPower .

У категорії «Кращий компактний автомобіль» з погляду надійності був першим Kia Forte (він же Kia Cerato). Корейську 4-дверку окрім відсутності серйозних технічних проблем хвалили за просторий салон та доступну ціну.

У номінації «Найкращий середньорозмірний автомобіль» переможцем виявився Kia K5 , а «Найкращим невеликим кросовером» став Toyota C-HR.

Компактним кросовером з найвищим рейтингом надійності виявився Kia Sportage, а середньорозмірним SUV – Chevrolet Blazer .

У класі великих позашляховиків найкращим вибором для покупки американські аналітики назвали Chevrolet Tahoe, а в категорії мінівенів – Toyota Sienna .

Найкращим середньорозмірним пікапам за показником надійності став Toyota Tacoma , тоді як у більшорозмірному сегменті перший рядок дістався GMC Sierra .

У коментарях до цієї публікації користувачі активно критикують опублікований рейтинг, дивуючись тому, як автомобілі Kia можуть виявлятися надійнішими за Toyota і Honda, а також висловлюючи незгоду з тим, що в ТОП-і не виявилося жодної моделі Lexus.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!