Представлена Hyundai Elantra N 2024 – фото

0
633

Компанія Hyundai представила Elantra N 2024 модельного року, в якій використовуються найсучасніші технології. Автомобіль запропонує підвищену стійкість та комфорт. Оновлена ​​Elantra N надійде до дилерів у січні 2024 року.

Основні зміни у зовнішності Elantra N 2024:

  • Нові передній бампер та решітка радіатора;
  • Модернізовані світлодіодні фари з подвійним проектором;
  • Оновлені 19-дюймові ковані легкосплавні диски із літніми шинами Michelin Pilot Sport 4S;
  • Змінене облицювання заднього бампера та дифузор.


Поліпшення в плавності ходу та керованості включають посилену мембрану кріплення двигуна для зниження вібрацій та підвищення маневреності, посилення G-втулки для покращення реакції на нишпорення та точності рульового управління, а також нову задню підвіску. Підвіска з електронним керуванням (ECS) оснащена оновленим програмним забезпеченням, оптимізованим з урахуванням змін обладнання.

Допуски коробки передач збільшені для кращого зворотного зв’язку та чіткості кермового керування. Для цього також використовується новий універсальний шарнір із низьким коефіцієнтом тертя. Система гідропідсилювача кермового керування з електроприводом оснащена оновленим програмним забезпеченням, оптимізованим для нового шасі. Нові стандартні ковані легкосплавні диски знижують масу на 15 кг.


Нова Elantra N отримала покращене охолодження без шкоди для аеродинамічної ефективності. Передні грати краще спрямовують потік повітря до радіатора, покращуючи ефективність охолодження в екстремальних умовах.

Турбований двигун об’ємом 2,0 л з безпосереднім упорскуванням палива нової Elantra N був спеціально розроблений для моделей N. Він працює в парі з шестиступінчастою механічною коробкою або восьмиступінчастою коробкою передач з подвійним зчепленням і забезпечує потужність близько 276 к.с. Привід є переднім.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!