Cadillac розсекретив електрокросовер Optiq

0
127

Компанія Cadillac в рамках автосалону в Лос-Анджелесі опублікувала офіційні зображення четвертої за рахунком електричної моделі – кросовера Optiq. Паралельно на виставці в китайському Гуанчжоу позашляховик був представлений наживо, але, як пише AutoHome, жодних технічних характеристик виробник не озвучив.

Віртуальна прем’єра в США і жива в Китаї стали по суті лише офіційним підтвердженням намірів Cadillac випустити черговий електрокросовер. Він має стати компактнішою пропозицією, ніж нинішній Lyriq і, як наслідок, найдоступнішою електричною моделлю преміального бренду.

Зараз до лінійки Cadillac входять три електрокросовери – Lyriq, Escalade IQ і флагманський Celestiq. Зовнішність Optiq виконана в тому самому стилі, водночас якщо в передній частині новинка схожа на Lyriq, то деякі елементи оформлення «корми» безумовно запозичені у Escalade IQ.

Якщо раніше передбачалося, що Optiq стане ексклюзивом для китайського ринку, нові фото демонструють намір Cadillac продавати електромобіль і в США. За попередніми даними, національна версія Optiq запозичить технічну складову Chevrolet Blazer EV, а деякі характеристики кросовера для Китаю вже були розсекречені в процесі сертифікації. Він отримає дві силові установки на 204 та 245 к.с. Офіційно всі деталі Cadillac обіцяє оприлюднити тільки наступного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!