Оголошено вартість Skoda Superb 2024 – деталі

0
2647

Skoda представила Superb 2024 кілька тижнів тому, на початку листопада, а зараз у Чехії названо вартість машини. Новинка пропонується поки що лише з одним базовим 2,0-літровим дизельним мотором потужністю 150 к.с., що працює в парі з 7-ступінчастим «роботом». Коробка передач стандартна для автомобілів Volkswagen – 7-ступінчастий “робот”.

Такий Superb пропонується у двох комплектаціях: базовий Selection за 44,9 тис. доларів та топовий Laurin & Klement за 53,6 тис. доларів.

В оснащенні базової версії – 17-дюймові колісні диски, паркувальні датчики спереду та ззаду, датчики світла та дощу, 10-дюймовий екран у складі цифрової панелі приладів, медіасистема з екраном аналогічної діагоналі, тризонний клімат-контроль, підігрів передніх сидінь смартфон.

Топовий варіант має матричні світлодіодні вари, 18-дюймові колісні диски, передні крісла з вентиляцією і масажем, підігрів всіх сидінь, адаптивний круїз-контроль, систему автогальмування, медіасистему з 13-дюймовим екраном.

Для порівняння, Passat нинішнього покоління з тими ж агрегатами та в більш бідному оснащенні (комплектація Elegance з пакетами «Комфорт» та «Мультимедіа») коштує в Чехії 56,5 тис. доларів. Тобто Superb 2024 виявився дуже вигідним автомобілем, адже він дешевший, і при цьому трохи більший і сучасніший, а ще краще оснащений.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!