Новий Renault Megane буде кросовером: фото

0
525

Ринок седанів та хетчбеків близький до того, щоб значно скоротитися на тлі зростання продажів кросоверів. Автомобілі в новомодному кузові не тільки захоплюють колись популярні сегменти, у тому числі мінівенів, але й змушують автовиробників перетворювати на них популярні моделі, які завжди випускалися в іншому форм-факторі.

Напередодні в Мережі з’явилися перші шпигунські фотографії наступника Renault Megane, який нещодавно став чистим електромобілем і залишив після себе порожню нішу для французів у C-класі. І, зважаючи на зроблені знімки, таким автомобілем буде вже не седан або хетчбек, а повноцінний кросовер.


«Паркетник» помітили під час тестів в одній із країн Європи. Його кузов був закамуфльований, а єдиною деталлю, яку можна було розглянути докладно, виявився задній бампер з великою сріблястою накладкою знизу.

В основу машини має лягти сучасна архітектура CMF-B, яка використовувалася при створенні європейського Captur.

Для того, щоб споріднені автомобілі не забирали один у одного покупців, наступник Megane виявиться більшим за соплатформенник, але компактнішим за модель Austral, тим самим ідеально вписавшись у категорію SUV-C.


Під капотом «паркетника» чекають на появу 1,3-літрових турбомоторів потужністю 140 і 160 к.с., а також гібридного агрегату E-Tech та біопаливної силової установки.

Презентацію нового кросовера Renault заплановано на другий квартал наступного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!