Новий розкішний мінівен Volvo показали до прем’єри

0
389

Шведська Volvo працює над новим мінівеном, який незабаром побачить світ і стане розкішнішим варіантом китайського автомобіля Zeekr 009 (Geely). Близько місяця тому були опубліковані перші тизери цієї моделі, де машину показали зверху. А тепер уже незалежні дизайнери продемонстрували автомобіль у повному розмірі.

Авторами рендеру є спеціалісти віртуального ательє «Sugar Design». Створюючи комп’ютерну візуалізацію мінівену EM90, вони черпали натхнення як з тизерних зображень машини, так і шпигунських знімків, зроблених раніше.

Як видно на рендері, в профіль новий мінівен Volvo отримає такий самий дизайн, як і його китайський соплатформенник Zeekr 009, але відрізнятиметься від нього передньою частиною кузова і задньою.

Шведському вену дістанеться власне обличчя у стилі останніх моделей Volvo з бумерангоподібними світлодіодними фарами, рельєфним бампером та чотирикутними ґратами знизу.

Корма, у свою чергу, судячи з раніше викладеного в Мережу тизеру, матиме вже L-подібні ліхтарі.

Про техніку поки нічого невідомо, але якщо поглянути на аналог цього автомобіля, що вже продається компанією Geely під маркою Zeekr, машина може обзавестися двома електромоторами, що забезпечують потужність понад 500 кінських сил та повний привід, а також кількома варіантами тягових батарей.

Першим ринком, на якому з’явиться новинка Volvo, стане китайська.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!