У найдешевшого крос-купе у світі буде електрична версія

0
159

У квітні цього року Suzuki представила новий кросовер у своїй модельній лінійці під назвою Fronx. Першим ринком для нього стала Індія, а місяць тому машину відправили на експорт до країн Близького Сходу та ПАР. Найближчою перспективою він з’явиться також в Африці, Латинській Америці і навіть Євразії.

Поки автомобіль пропонується тільки в бензиновій версії, але, якщо вірити повідомленням в індійській пресі, незабаром у нього з’явиться ще й повністю електричний варіант. Його дебют заплановано на 2025 рік.

Подробиць про те, яким двигуном та батареєю збираються комплектувати «батарейний» Fronx поки що немає, але очевидно, що машина збереже дизайн свого бензинового побратима.

Не зміняться і розміри автомобіля. Зараз його довжина становить 3,9 метра, ширина – 1,8 метра, а колісна база дорівнює 2,5 метрам.

Унікальна особливість моделі Suzuki Fronx полягає в тому, що вона є найдоступнішим представником сегменту крос-купе у світі.

В Індії за виключно передньопривідну машину, що комплектується 1,2-літровим бензиновим двигуном потужністю 90 кінських сил, а також “механікою” або “роботом” на вибір, просять від 750 тисяч рупій. При перерахунку у гривні за нинішнім курсом це лише 400 тисяч.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!