Найдешевший кросовер Kia готується до оновлення: фото салону

0
504

Слідом за кросовером Seltos корейський автомобільний гігант Kia готовий до оновлення ще однієї моделі у своїй SUV-лінійці. На цей раз модернізацію має пережити найбільш компактний і, відповідно, найдоступніший «паркетник» марки – Sonet. Напередодні у Мережі з’явилися перші фотографії салону реформованого кросовера.

На викладених знімках можна приблизно зрозуміти, як зміниться внутрішнє оздоблення «Сонет».

Перше, що впадає у вічі, це нова 2-колірна бежево-чорна оббивка, повністю цифрова комбінація приладів та оновлений модуль управління кліматичною системою. При цьому загальний дизайн передньої панелі, схоже, залишиться незмінним.


Прототип, знятий на тесті, також має задні вентиляційні отвори, підлокітник з підсклянниками для пасажирів «гальорки», а також вбудовані сонцезахисні шторки.


Що стосується екстер’єру, то з модернізацією Kia Sonet може отримати нову решітку радіатора, перероблену оптику, видозмінений бампер, 16-дюймові легкосплавні колісні диски з алмазним огранюванням, а також інші задні ліхтарі, що збільшилися в розмірах і панорамний люк.


Під капотом жодних змін не передбачається. Машину продовжать продавати на ринках країн, що розвиваються, з тією ж лінійкою двигунів, що й раніше: це 1,2-літровий бензиновий «атмосферник» на 83 кінські сили, літровий «турбомотор» на 120 к.с., а також 1,5-літровий турбодизель на 115 сил.

Трансмісій на вибір буде одразу п’ять – 6-швидкісна МКПП, 6-ступінчастий “автомат”, а також 5-ступінчаста МКПП, 6-діапазонна автоматизована “механіка” iMT плюс 7-швидкісний “робот” DCT.

Прем’єра автомобіля має відбутися до кінця року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!