Нова Toyota Camry 2025: що ми знаємо про наступний бестселер

0
672

Нова Toyota Camry 2025 року ще не була офіційно представлена. Це має відбутися 14 листопада. До цього ми можемо побачити нову модель на перших офіційних фотографіях від виробника. Ми вже знаємо про цю відому недорогу модель бізнес-класу.

Після оновлення можна не сумніватися, що цей японський седан залишиться бестселером, який високо цінують покупці, повідомляє OBOZREVATEL з посиланням на Carscoops, передає останні подробиці про автомобіль. Два варіанти Японська компанія готує або оновлену Toyota Camry XV70, або модель наступного покоління.

Наразі автовиробник випускає тизерні зображення. На першому зображенні темний автомобіль видно спереду. Бічні дзеркала точно такі ж, як і на Toyota Camry 70.

Однак увагу привертає новий елемент: вдосконалені фари головного світла. Вони виконані в стилі нового Prius Hybrid, з вузькими вигнутими смужками денних ходових вогнів.

Нові ліхтарі ззаду видно на фото, але не в повному обсязі. Toyota Camry Hybrid також має повнопривідну трансмісію.

За словами інсайдерів, нова модель матиме трохи більший дорожній просвіт, а також може бути оснащена пластиковим обвісом. Модель залишиться седаном, але підкреслить свою спорідненість з популярним кросовером. Втім, більше подробиць доведеться почекати до першого публічного показу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!