Новий Volkswagen Passat B9: що, якби його зробили седаном

0
1449

Три тижні тому компанія Volkswagen показала нове покоління моделі Passat, яке тепер може бути лише універсалом. Незалежний дизайнер з Малайзії з ніком Theottle вирішив пофантазувати з цього приводу і продемонстрував власну думку на тему того, як міг би виглядати новий Passat, але в більш звичному для нього кузові – седан.

У своїй роботі автомобільний художник використовував як інтер’єрні рішення універсала Passat B9, так і інших продуктів VW.

Результат вийшов напрочуд реалістичним. Пасату дісталася повністю нова корма зі згладженими лініями, яка була запозичена у родинного седана на платформі MQB – китайського Volkswagen Lamando L.

Наскрізний блок задніх ліхтарів був перенесений у 4-дверку з оригінального універсала та непогано вписався у її екстер’єр. Доповнив загальну картину невеликий спойлер, інтегрований у кришку багажника, на кшталт «качиний хвіст».

Вигаданий седан Passat B9 має колісну базу в 2841 мм, що відповідає відстані між осями універсала.

Єдиним недоліком цієї версії в порівнянні з нещодавно представленим «сараєм» художник назвав зменшений об’єм багажника, але в цій особливості немає нічого нового, враховуючи кардинально різні форм-фактори кузовів таких автомобілів.

Технічну частину седан Passat практично напевно запозичив би у універсала, обзавівшись точно такою ж лінійкою, бензинових, дизельних і м’яко-гібридних агрегатів, а також «гібридів», що підключаються.

Незважаючи на те, що машина на рендерах виглядає дуже непогано, випускати такий варіант «Пасата» Volkswagen не планує, про що впевнено заявило його керівництво на презентації універсала.

Зате незабаром для тих, кого не влаштовує такий VW, з’явиться альтернативний варіант – споріднений Skoda Superb. Щоправда, він також буде виключно універсалом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!