З’явилося зображення електричного аналога крос-купе BMW X6

0
205

Минулої осені баварський автомобільний гігант BMW анонсував появу в майбутньому цілого розсипу електромобілів, які стануть альтернативою поточному модельному ряду компанії в SUV-сегменті. Тоді ж у патентному відомстві Німеччини з’явилася заявка на реєстрацію товарного знаку iX6, автомобіль під яким стане електричним аналогом кросовера BMW X6.

Як він може виглядати вперше показав незалежний дизайнер із Грузії Гіоргі Тедорадзе.

Автомобільний художник опублікував єдиний скетч, який демонструє екстер’єр нового iX6. На ньому виявився продемонстрований кросовер із купеподібним силуетом, як і оригінальний X6.

На думку грузинського дизайнера, новому електричному «паркетнику» BMW дістанеться агресивніший дизайн, ніж його бензиновий і дизельний побратим.

Машина на зображенні вище отримала більш тонку оптику, капот з величезним рельєфом з боків, також трохи іншу форму радіаторної решітки, ніж у звичайного X6 (фото знизу).

Жодних подробиць про те, яким виявиться технічне оснащення нового BMW iX6, зрозуміло, поки що немає. При цьому очікується, що першим у продаж надійде не він, а старший iX7.

Трирядний «батарейний» паркетник з’явиться в середині 2027 року і позиціонуватиметься як альтернатива актуальному BMW X7. Як силові установки для нього виступлять ті, що вже використовуються в седані i7.

Що стосується BMW iX6, то він з’явиться через рік, тобто не раніше 2028 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!