Toyota оновить кросовер на базі найпопулярнішого автомобіля у світі

0
555

У 2020 році японський автомобільний гігант Toyota представив прямого родича найпопулярнішого автомобіля у світі – Corolla. Машина отримала новий форм-фактор, вклинившись у популярний сегмент компактних кросоверів. Зараз її продають як у країнах Південно-Східної Азії, так і у Південній Америці, Японії, США та Канаді.

І якщо останні вже пережили планове оновлення, то східно-азіатським кросоверам це ще належить.

Як пише тайська преса, варіант Corolla Cross для азіатського ринку може дебютувати вже у першому кварталі 2024 року. Видання «Headlightmag» стверджує, що існує велика ймовірність того, що реформований кросовер отримає такі самі зміни, що й у версіях для інших ринків.

Якщо це виявиться дійсно так, то новинку «Тойоти» з великою ймовірністю чекає поява в салоні нової цифрової комбінації приладів з дисплеєм більш високої роздільної здатності, ніж зараз, а також електронного гальма стоянки замість механічного.

Лінійка двигунів швидше за все не зміниться. До неї увійдуть 1,8-літровий бензиновий агрегат та 1,8-літрова гібридна силова установка.

Не виключено, що Corolla Cross успадкує у версії США і 2-літрову гібридну систему з кількома електромоторами. Якщо така версія дістанеться Південно-Східної Азії, то вона стане першим повнопривідним варіантом «Королли Крос» у регіоні.

Нагадаємо, кросовери Toyota Corolla Cross зараз ввозять, у тому числі і до Росії, але не офіційно, а за паралельним імпортом. “Сірі” дилери продають їх за цінами від 1 мільйона 125 тисяч рублів за праворульні японські версії і від 2 мільйонів 400 тисяч рублів за машини з лівим розташуванням рульової колонки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!