Представлений Hyundai Santa Fe 2024 для американського ринку

0
455

Автосалон у Лос-Анджелесі стартує 16 листопада, на ньому Hyundai покаже американську версію нового Santa Fe. Європейська модель була представлена ​​влітку.

Оновлений кросовер, який надійде до дилерських центрів у першій половині 2024 року, піде шляхом корейського варіанту, представленого цього літа. Модель отримає рубаний дизайн з різкими лініями, яскраво вираженими розширювачами крил та характерними світлотехнікою з Н-подібною графікою.

Santa Fe 2024 більше свого попередника: довжина моделі становить 4830 мм, а колісна база складає 2815 мм. У салоні можна буде побачити 12,3-дюймову цифрову комбінацію приладів, 12,3-дюймову інформаційно-розважальну систему та 6,6-дюймовий дисплей клімат-контролю, а також подвійний бездротовий зарядний пристрій для смартфонів, цифрове дзеркало заднього виду та «двостороннє». багатоконсольне місце для зберігання речей, яке можуть відкрити як передні, так і задні пасажири».

Пасажири другого ряду отримають до 35 мм додаткового місця для ніг. Пасажири третього ряду отримають кращий у своєму класі простір над головою, а також додатковий простір більше на 15 мм, ніж у попереднього покоління.

Hyundai вже підтвердила, що модель для США пропонуватиметься з двома різними двигунами, включаючи 2,5-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом потужністю 277 к.с. і крутним моментом 422 Нм. Також буде гібридний 1,6-літровий турбодвигун потужністю 178 л. з крутним моментом 265 Нм.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!