Це є абсолютно нова Toyota Camry. Опубліковано перше якісне фото

0
1737

Toyota представить Camry наступного покоління 14 листопада. Автовиробник також опублікував тизер седана, який розкриває деякі особливості дизайну задньої частини автомобіля. Ми бачимо повний привод і гібрид (HEV), а також новий дизайн задніх ліхтарів. Розширення багажника вже моделі наступного покоління.

Також видно букву «C» у текстовому знаку Camry ззаду, що вказує на ще одну зміну. Компанія розміщує логотип CAMRY між задніми ліхтарями у поточній версії автомобіля, але тепер він з’являється над освітлювальними приладами на новому седані.

Camry наступного покоління може мати каюту, подібну до нових Prius та Crown. Автомобіль отримає великий дисплей у центрі панелі приладів і цифрову комбінацію приладів за кермом. Він також має бути оснащений найновішими технологіями та функціями безпеки.

Camry стала п’ятим автомобілем, що найбільше продається в Америці в 2022 році: було продано 295 000 седанів. Toyota може перевершити цей результат у 2023 році, оскільки за перші дев’ять місяців року автовиробник продав 217 975 автомобілів.

Toyota представить Camry наступного покоління разом із новим варіантом Crown.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!