Ford анонсувала тизером дебют нового Mustang GT California Special

0
209

Генеральний директор Ford Джим Фарлі опублікував новий тизер, на якому крізь затемнене зображення видно контури решітки радіатора Mustang. Текст у пості підтверджує, що фотографія пов’язана з тим, «що буде далі з Mustang», і не важко розглянути літери GT/CS. Шанувальники Ford миттєво впізнають емблему Mustang California Special. Але це ще не все.

Однак після освітлення тизера за допомогою фоторедактора можна розглянути ще й цифри, які вказують на широту та довготу. Вони вказують на Outlets of San Clemente, торговий центр, розташований у передмісті Лос-Анджелеса Сан-Клементе. Імовірно, саме тут відбудеться дебют нового California Special. Очевидно, що щось, пов’язане з Каліфорнійським спецвипуском, відбудеться 11 листопада лише через три дні після публікації цієї статті. потрапляємо в

California Special вже давно є лише пакетом стайлтингу для легендарної моделі, що часто долає розрив між комплектаціями GT та Shelby. Вперше він з’явився 1968 року, пропонуючи псевдо-Шелбі за трохи менші гроші. Ford відродив цю опцію у 2007 році разом із легендарними Shelby GT500 та Shelby GT.

Зміни в GT/CS не завжди мають суто естетичний характер. Скромні зміни у вихлопній системі, впуску та налаштуванні підвіски були частиною доопрацювань у минулому.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!