Chrysler випустить електричний кросовер до 2025 року

0
87

Генеральний директор Chrysler Крістін Фьюелл підтвердила намір бренду представити свій перший електромобіль на базі платформи STLA Large до 2025 року. Дворядний електричний кросовер стане початком відродження марки.

Крістін Фьюелл додала, що майбутня модель черпатиме натхнення з концепт-кара Airflow , представленого в 2022 році. Тим не менш, між майбутньою серійною моделлю та концептом будуть помітні відмінності, додала топ-менеджер.

Хоча майбутній електрокросовер черпатиме натхнення з концепції Airflow , він навряд чи носитиме те саме ім’я. Як би новинка не називалася, вона буде заснована на архітектурі STLA Large . Автовиробник очікує, що електрокар зможе проїхати до 400 миль (644 км.) на одній зарядці. Крім того, буде доступна функція швидкої зарядки на 800 В. Інших подробиць про майбутню новинку поки що немає.

Крім підтвердження випуску електрокросоверу Chrysler в 2025 році, Крістін Фьюелл також розкрила деяку інформацію і про інші майбутні новинки бренду. Так, вона згадала, що автовиробник розглядає можливість випуску нового седана, оскільки виробництво моделі 300 поступово припиняється. Крім того, топ-менеджер додала, що бренд має намір продовжувати випуск мінівен Pacifica з гібридною трансмісією “до кінця десятиліття”.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!