Головна Авто Назвали популярні в Україні кросовери, які безсилі на бездоріжжі

Назвали популярні в Україні кросовери, які безсилі на бездоріжжі

0
329

Нині кросовери є найбільш затребуваними автомобілями у світі. Це пов’язано з тим, що вони являють собою щось середнє між легковиком і позашляховиком. Однак не всі подібні моделі відрізняються хорошими позашляховими здібностями. Американське видання HotCars назвало найбільш непотрібні на бездоріжжі автомобілі.

Перерахуємо із загального списку ті моделі, які дуже затребувані в нашій країні. Однією з них є Mazda CX-5. Це привабливий зовні та комфортний автомобілі, проте він не вирізняється високою прохідністю. “Японець” довгий час не оснащувався позашляховими режимами чи помічниками. Також у повнопривідній версії моделі не можна заблокувати багатодискову муфту. Далі йде Kia Sorento. Зараз ця модель являє собою місткий паркетник, а не рамний позашляховик, як раніше.

Також експерти виділили Nissan X-Trail. У нього не найвищий кліренс і немає понижувальної передачі. Далі йде Hyundai Santa Fe. Це повноцінний міський кросовер з низькими звісами і не видатним кліренсом. Не варто виїжджати на бездоріжжя і на Toyota RAV4. Незважаючи на всю надійність і практичність цієї моделі, вона абсолютно не підходить для їзди по пересіченій місцевості. Особливо у версіях із переднім приводом. Нарешті, не оминули експерти увагою і Honda CR-V. У нього один з найнижчих кліренсів у класі, а повний привід доступний тільки за доплату.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.