Авто

Компактвену Peugeot E-Rifter збільшили запас ходу до 320 км

Share

Компанія Peugeot представила рестайлінгову версію електричного компактвену E-Rifter. Він отримав нову зовнішність та модернізований салон. Силова установка збережена без змін, але запас ходу електромобіля збільшився. У продажу новинка з’явиться найближчими місяцями.

Зовнішність Peugeot E-Rifter осучаснена за рахунок іншого переднього бампера та глухої рельєфної панелі на місці радіатора. Нова головна оптика отримала фірмові ходові вогні у вигляді котячих кігтів. Водночас автомобіль зберіг кросоверний стиль: імідж досягається завдяки імітації захисних панелей, пластикового обвісу та збільшеного дорожнього просвіту.

Компактвен пропонується у двох варіантах довжини – 4,4 та 4,7 метра, обидві версії доступні з п’яти- та семимісним салоном, а ємність багажника досягає 4 тисяч літрів. Офіційно зображення оновленого інтер’єру поки що не оприлюднені, але відомо, що до стандартного оснащення E-Rifter увійшов 10-дюймовий центральний екран замість колишнього 8-дюймового, за доплату поставлять цифрові прилади того самого розміру.

Медіасистема отримала покращене голосове курування, відразу три USB-порти та можливість оновлення «по повітрю», а також опціональну камерою заднього виду з високою роздільною здатністю.

Силова установка в цілому збережена незмінною: це 136-сильний електромотор та 50-кіловат-годинний акумулятор. З таким двигуном Peugeot E-Rifter може прискоритися до 100 км/год за 11,2 секунд при максимальній швидкості 135 км/год – ці показники теж не змінилися. Однак запас ходу зріс на 40 кілометрів — до 320 кілометрів за рахунок оптимізації витрати та рекуперації енергії та появи теплового насосу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Peugeot

Останні записи

Лікар назвав головні помилки, які роблять усі водії під час перевезення дітей в авто

Забезпечення безпеки дітей у транспортному засобі має першорядне значення, однак, багато батьків з незнання припускаються…

18.05.2024

Нововведення в обов’язковому техогляді в Україні — подробиці

Хоча за офіційною статистикою поліції через технічні несправності стається менше 1% ДТП, обов’язковий техогляд все…

18.05.2024

Volkswagen та Renault не зійшлися в думках: бюджетний електромобіль під загрозою

Volkswagen і Renault припинили переговори про спільну розробку доступного електромобіля на базі Twingo, повідомили джерела.…

18.05.2024

Електро-Creta від Hyundai потрапила до об’єктивів фотошпигунів

Бестселер Hyundai в сегменті кросоверів (Creta) готується до того, щоб стати одним з автомобілів, що…

18.05.2024

У Європі розпочався продаж оновленого кросовера Ford Puma

В Іспанії вже оголошено ціни на новий Ford Puma 2024 року. Компанія відкрила конфігуратор для…

18.05.2024

Електричний пікап Toyota таки стане серійним

Японський електричний пікап Toyota Hilux EV таки стане серійною моделлю. Представлений наприкінці 2022 року електричний…

18.05.2024