Головна Авто Toyota анонсувала дебют у США кросовера Crown 14 листопада

Toyota анонсувала дебют у США кросовера Crown 14 листопада

0
564

Автосалон в Лос-Анджелесі 2023 вже не за горами, і ми можемо підтвердити, що Toyota представить там кілька новинок. Зокрема, 14 листопада ви побачите позашляховик Crown. Нове тизерне зображення, опубліковане маркою, показує верхню частину задніх дверей, і ми можемо підтвердити, що так, це Toyota Crown. 

Насправді, у нас є трохи більше інформації про цю майбутню модель. Попередній тизер від Toyota з’явився 24 жовтня, показуючи нижню частину корми позашляховика із позначкою HEV AWD. Це, очевидно, говорить нам про наявність гібридної силової установки, яка має бути такою самою, як і на седані Crown, що продається у Штатах. Це або 2,5-літровий чотирициліндровий двигун, або 2,4-літровий турбодвигун, об’єднані з двома електромоторами. Версія з турбонаддувом генерує 340 кінських сил, в той час, як Mild Hybrid на базі двигуна 2.5 пропонує 60 км запасу ходу тільки на електриці.

В той час, як в даний час в США продається тільки одна Toyota Crown, Toyota пропонує асортимент різних Crown в Японії. Позашляховик, який дебютує на автосалоні в Лос-Анджелесі, має називатися Crown Estate. Насправді він має деяку схожість з традиційним універсалом, хоча і зі збільшеним дорожнім просвітом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.