Toyota випустить свого конкурента Suzuki Jimny під назвою Land Cruiser FJ

0
1003

Компанія Toyota розробляє найдоступнішу і найкомпактнішу версію легендарного позашляховика Land Cruiser. Раніше передбачалося, що модель отримає назву Land Hopper, але тепер з’явилася нова інформація.

Японський автовиробник подав заявку на реєстрацію товарного знаку Land Cruiser FJ. Найімовірніше, саме так називатиметься бюджетний «Крузер». Це стане відсиланням до нещодавно знятого з виробництва позашляховика FJ Cruiser. Новинка буде значно компактнішою за свою «тезку», її розміри можна порівняти з кросовером Corolla Cross. Але пропорції кузова буде адаптовано для бездоріжжя. Поки невідомо, яку платформу вибере Toyota — рамну чи несучу.

Передбачається, що в лінійці двигунів з’являться бензинові двигуни, а також гібридні установки від RAV4 і Prius. Вихід нового бюджетного Land Cruiser FJ очікується найближчими роками. Ця модель дозволить зробити легендарний позашляховик доступнішим широкому колу покупців. Toyota демонструє готовність йти в ногу з часом, пропонуючи компактні та економічні версії культових автомобілів. (фото: Toyota)

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!