Volvo розповіла про особливо комфортні крісла електровена EM90

0
134

Компанія Volvo опублікувала нові зображення інтер’єру першого електровену в історії бренду, який вийде на ринок із індексом EM90. Він отримає шестимісний інтер’єр у стилі «скандинавської вітальні» з особливо комфортними кріслами на другому ряду, а також панорамний дах через весь салон. Офіційний дебют EM90 призначено на 12 листопада.

За інформацією Volvo, EM90 вийде у трирядному виконанні з двома кріслами на кожному ряду. Другий ряд отримає особливо комфортні сидіння зі спеціально розробленим наповнювачем: він містить сім шарів різної щільності.

Крісла оснастять підігрівом, вентиляцією та масажем, вбудованими столиками та підсклянниками. Керувати функціями сидінь можна буде з індивідуальних сенсорних панелей, вбудованих у дерев’яне оздоблення. Малюнок перфорації на шкірі крісел має нагадувати гірські хребти у тумані. Планки натурального дерева в передній частині салону отримають власне підсвічування, надихнуте променями сонячного світла, що пробиваються крізь бамбуковий гай. Незважаючи на азіатські акценти в інтер’єрному дизайні, Volvo називає салон EM90 «скандинавською вітальнею».

Панорамний дах над пасажирською частиною отримає шторку з електроприводом та кілька налаштувань ступеня освітленості, хоча як вони будуть реалізовані, Volvo поки не уточнює. У дах над передніми кріслами вбудують додатковий люк. Ще одна деталь дизайну – кришталь від фірми Orrefors, яким буде оздоблений селектор режимів руху. Раніше схоже рішення Volvo застосувала в оформленні 4-місної версії кросовера EX90.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!