За кілька днів до офіційного дебюту на фото показано дизайн нового мінівена Volvo EM90: відомі подробиці

0
496

До презентації першого мінівена в історії компанії Вольво залишилося кілька днів, але у вільному доступі представлено чимало інформації. Так, вже є уявлення про те, як виглядатиме Volvo EM90 2024. Спочатку його показали на патентних зображеннях, які з’явилися в базі Міністерства промисловості Китаю, а потім почали публікуватися офіційні тизери. На днях у Мережі з’явилася чергова партія знімків, які дозволяють розглянути набагато більше деталей дизайну.

Цікаво, що цього разу представлено більше інформації про інтер’єр мінівена. Дивно, але тут простежується явна подібність до Zeekr 009, який надійшов у продаж відносно недавно. Загальні риси простежуються у оформленні центральної консолі, а й дверей з кріслами. В обробці задіяні матеріали високої якості переважно світлих відтінків.

Що стосується зовнішнього вигляду, то тут також є схожість із моделлю від Zeekr . Новинка від шведського бренду має аналогічні квадратні контури, хоча в деталях є ряд відмінностей. Так, в іншому стилі оформлено оптику, яка має виражений формат «Молот Тора». Та й сам бампер виконаний у своєму унікальному дизайні. Нагадаємо, що прем’єра Volvo EM90 відбудеться 12 листопада, де і будуть розкриті основні характеристики (фото: cochespias.net ).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!