Головна Авто Названі найнадійніші вживані авто Volkswagen

Названі найнадійніші вживані авто Volkswagen

0
969

За компанією Volkswagen закріпилася репутація виробника, який випускає привабливі, зручні, практичні та надійні машини. Які автомобілі Volkswagen вирізняються максимальною надійністю, розповіли фахівці видання HotCars.

Очолює цей рейтинг найнадійніших автомобілів марки Volkswagen культовий Beetle TDI 2003 збірки, оснащений 1,9-літровим мотором Volkswagen TDI . Цей автомобіль при належному техобслуговуванні та своєчасній заміні помпи з ременем ГРМ може без проблем проїхати більше 100 тис. миль або 160 тис. км пробігу.

Другим за надійністю автомобілем компанії Volkswagen експерти назвали хетчбек Volkswagen Golf R32 , укомплектований 3,2-літровим агрегатом VR6 потужністю 240 к.с. і технологією повного приводу 4Motion . З недоліків даної моделі власники називають лише схильність до корозії та періодичні проблеми з передньою підвіскою.

Почесне третє місце в цьому списку зайняв Volkswagen Passat 2005 виробництва з 2,0-літровим агрегатом TDI . Це один із найнадійніших авто свого часу, який, до того ж, відрізняється високим рівнем комфорту, а також практичності. При належному техобслуговуванні він може проїхати більше 200 тис. км, а до його недоліків експерти відносять лише «неважливу» якість обробки інтер’єру та періодичні проблеми з ходовою.

Крім того, до ТОП-10 найнадійніших автомобілів Volkswagen увійшли такі моделі:

  • Volkswagen Golf TDI 2006 року випуску;
  • Volkswagen Tiguan TDI 2010 року випуску;
  • Volkswagen CC TDI 2011 року випуску;
  • Volkswagen Touareg TDI 2013 року випуску;
  • Volkswagen Jetta TSI 2015 року випуску;
  • Volkswagen Passat Alltrack TDI 2018 року випуску;
  • Volkswagen Arteon TDI 2019 року випуску.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.