Тюнер Hennessey представив найпотужніший пікап з ДВЗ у світі

0
129

У новому році пікап обмеженої серії отримав кілька оновлень та оновлень, але перш ніж ми заглибимося в це, давайте подивимося, на чому заснований могутній Hennessey Venom 775. Під капотом знаходиться знайомий 5,0-літровий двигун V8, який у стандартній комплектації Ford F- 150 видає 400 кінських сил і 410 Нм моменту, що крутить.

Але Hennessey оснастила двигун 3,0-літровим нагнітачем і повітряно-водяним інтеркулером, збільшивши потужність до дивовижних 775 л.с. і 727 Нм крутного моменту – це приріст на 94 і 77% відповідно. Інші оновлення включають вдосконалені паливні форсунки, модернізовану паливну систему та систему впуску повітря з високою витратою, а також нову вихлопну систему з нержавіючої сталі, яка знижує протитиск та видає чудовий звук.

Нагадаємо, Ram TRX видає 702 к.с., а Raptor R 2024 – більше 700 к.с., що робить Venom 775 одним з найпотужніших пікапів з двигуном внутрішнього згоряння на ринку. Жоден із них не може зрівнятися з Venom 775, який може розганятися від 0 до 97 км/год за 3,6 секунди та долати чверть милі (402 метри) за неймовірні 11,9 секунди.

Генеральний директор Джон Хеннессі описав Venom 775 як ідеальний пікап зі спальним місцем, що має достатню потужність, щоб поставити в незручне становище власників TRX і Raptor R. «Наша модернізація забезпечує феноменальні характеристики як на дорозі, так і на бездоріжжі, не ставлячи під загрозу легендарні можливості F-150. Вона сумісна з преміальними комплектаціями, тож розкіш теж не поступається».

Venom 775 отримав шестидюймовий ліфт-комплект, що збільшує дорожній просвіт вантажівки, а також модернізовану підвіску, що відповідає за його стійкість та керованість на будь-яких поверхнях. За 20-дюймовими колесами, взутими в 35-дюймові позашляхові шини, розташовані багатопоршневі гальма Brembo, що покращують гальмівні характеристики.

Візуально Venom 775 виділяється новим переднім бампером Hennessey Venom, підніжками з електроприводом, а також підсвіченими передніми значками та вентиляційними отворами на крилах. Наклейки Hennessey прикрашають задні крила, передні та задні двері.

Усередині зміни зведено до мінімуму. Крім значка Venom 775, характерного для моделі, на підголівниках вишиті логотипи Hennessey. Ціна поки не згадувалась, але покупці повинні знати, що Venom 775 – це досить ексклюзивний пікап, оскільки тюнер планує випускати лише 250 одиниць на рік.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!