У пікапа Isuzu D-Max може з’явитися електрична версія

0
171

Керівництво Isuzu працює над проектом нового пікапа, побудованого на платформі D-Max. Кілька місяців тому один із топ-менеджерів японської компанії заявив, що «технічно – це можливо», хоча і не став вдаватися до подробиць.

Тепер, якщо вірити інформації, опублікованій виданням Nikkei Asia, розробка такого автомобіля стартувала.

Електричний варіант D-Max повинен стати відповіддю на «батарейний» пікап Toyota Hilux EV, що ще не вийшов у продаж (його появи чекають у 2026 році).

Враховуючи, проти кого «гратиме» новинці Isuzu, її дебют може відбутися приблизно в ці ж терміни, але в Японії пишуть, що прем’єра електричного утилітарника запланована на 2025-й, тобто за рік до появи такого пікапа «Тойоти».


Технічні подробиці про машину не розкриваються, але відомо, що продавати електричний D-Max будуть паралельно з актуальним дизельним пікапам, який за довгі роки заслужив на репутацію продуктивного і надійного автомобіля.

Складання першого займеться той же завод у Таїланді, який випускає цю модель з ДВЗ. Роботи з налагодження обладнання на ньому для початку електрифікації модельного ряду Isuzu вже йдуть повним ходом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!