Авто

Оновлений Volkswagen Touareg дістався України

Share

Витримавши невеличку паузу після європейської прем’єри, Volkswagen оголосив про початок продажів оновленого Touareg в Україні. На нашому ринку рестайлінговий кросовер буде доступним з двома силовими агрегатами у декількох комплектаціях на вибір.

Зовнішність оновленого кросовера відрізняється від попередника деталями, — але вони дуже важливі. В першу чергу новинку видає інша фальшрадіаторна решітка, перемальовані бампери й абсолютно нова оптика. Остання навіть у базовому варіанті виконана повністю зі світлодіодів, а на українському ринку і поготів дебютують автомобілі з матричною оптикою IQ.Light, котра має 19 216 елементів у кожній фарі.

В інтер’єрі нарешті відмовились від електромеханічної панелі приладів, запропонувавши натомість великий цифровий дисплей і мультимедійну систему з 15-дюймовим екраном. Окрім цього автомобіль нарешті отримав сучасні порти USB Type-C потужністю 45 Ватт, які дозволяють швидше заряджати гаджети.

У технічному плані доопрацювань виявилось не менше. Представники виробника запевняють, що на рестайлінговому авто було переналаштоване шасі та змінена кінематика елементів підвіски. Тим часом лінійка двигунів взагалі не змінилась! На цей момент для українського ринку заявлено два рушії: трилітровий 286-сильний турбодизель і 340-сильний бензиновий TSI аналогічного об’єму.

Базовою комплектацією для України (принаймні на момент офіційного старту продажів) стала доволі недешева версія R-Line Platinum, але через те, що на неї встановлюється виключно дизельний двигун, вона коштує більше за «Туарег» у топовій комплектації R-Line Platinum+. Тож якщо останній з бензиновим 3.0 V6 TFSI зараз пропонують за 2 988 900 грн, то початкова комплектація з дизельним двигуном 3.0 V6 TDI коштує щонайменше 3 007 125 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Volkswagen

Останні записи

Названо небезпечні предмети, які не слід залишати в автомобілі влітку

З настанням спекотної погоди водії стикаються з новими проблемами, пов'язаними зі зберіганням речей в автомобілі.…

11.05.2024

Водіям розкрили правду про водіння на автомобілі з майже порожнім баком

Багато українських водіїв мають звичку їздити на своїх автомобілях, доки не загориться індикатор низького рівня…

11.05.2024

Електричний BMW iX 2026 року отримає фальшрадіаторні грати з підсвічуванням

Майбутня оновлена ​​версія електричного кросовера 2026 модельного року також отримає покращену технологію акумуляторів, щоб збільшити…

11.05.2024

В Україні можуть почати збирати бронемашини Roshel

Канадський виробник бронемашин Roshel планує розгорнути виробництво бронетехніки на території України. Про це заявив генеральний…

11.05.2024

Названо найненадійніші автомобілі: вони вічно ламаються

Ніхто в здоровому глузді не хоче купувати автомобілі, які постійно ламаються, але іноді це трапляється.…

11.05.2024

Наступна Mazda MX-5 може стати напівелектричною

Mazda вивела на ринок «дводверку» MX-5 у далекому 1989 році, а у 2014-му році ця…

11.05.2024