Що трапилося з Tesla Model 3 за 100 000 кілометрів пробігу та 4 роки експлуатації

0
1487
Незважаючи на те, що електрокари все більше захоплюють автомобільний ринок, у автолюбителів є безліч питань, пов’язаних з цими авто.

Один із відомих американських басистів із групи Vanilla Fudge кілька років тому замінив класичну рокерську тачку з величезним ДВЗ, на електрокар Tesla Model 3 2019 року випуску. На момент покупки чоловік не знав чого чекати від авто на електротязі, хоч і було відкрито для ідеї купити електрокар.

За останні чотири роки володіння автомобілем, рокер встиг проїхати на машині близько 100 000 миль і зробив для себе цікаве відкриття – електрокари йому подобаються більше, ніж автомобілі з класичним двигуном. Один із друзів музиканта попросив його поділитися своїми думками щодо поїздок на електрокарі через 100 000 миль пробігу.

Напевно, однією з найцікавіших тем стало те, скільки чоловік витратив на зарядку та обслуговування свого автомобіля. Загальна ціна на зарядку електрокара за 4 роки не перевищила 7500 доларів, у цю суму також увійшла вартість всього технічного обслуговування на сьогодні. Якщо розрахувати, то вийде, що експлуатація авто обійшлася в 0,075 доларів за милю.

Близько 75% зарядок за весь час чоловік здійснив будинки за допомогою мобільного роз’єму Tesla. Ще 25% зарядки електромобіля за весь час було здійснено на пунктах Tesla Superchargers.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.